Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Pohled na tuto lidskou společnost je také to, co je již tím, co je, také bude  jako stav lidí, kteří zde trvají do stavu tohoto stavu lidí tak, jak zde také tento stav lidí postavil a staví dále na stavu tohoto stavu lidí to, co je již také ustanoveno k tomu, aby zde tento stav lidí postavil i to, co je to poučení se z tohoto stavu lidí, kdy již tento stav lidí také ustanovuje část lidí do chudoby svým přístupem, co je již také ten, kdo je  již také ustanoven k tomu, kdo je již také nastaven k tomu, aby zde také tímto ustanovením nastavil část lidí jako stav tímto ustanovený, tedy do myšlenky, co je myšlenkou stavu chudoby svým rozhodnutím, tedy se rozhodl sám člověk žít jako ten, kdo je také ustanovený se rozhodnout sám a také ustanovit to, co je chudoba k těm, co zde také nastavují cíl života, ne chudoby z nevědomosti, z neznalosti a také z toho, kdo je již také ten, kdo je již také postaven k tomu, kdo je člověk, co dělá chyby, nezamýšlí se nad nimi a necítí potřebu se sdílet s těmi, které postavil do chudoby. Toto je cíl také sdělování se k tomu, aby zdejší stav lidí ustanovil také potřebu se sdílet na stavu pomoci a také ustanoveného cíle zde se také nastavit k cíli zde také nemít tu chudobu, ale také sdílet život jako stav rozumného a také ustanoveného člena této lidské společnosti tak, aby zde tento stav lidí také postavil čest a to, co je život pro druhé, tedy se zastavět mírem k druhým a také se ustanovit k cíli zde také mít život a ne bídu s nouzí na stavu dostatku v tomto stavu lidstva, které zde také trpí, také o tomto píše, nechce chudobu, ale staví ji k ostatním tak, jak zde také píšeme a stavíme to, co je radost, co je smutek, také se rozdělujeme na dva tábory, co jsou také dvěma rozdílnostmi, co jsou tady nastaveny k bídě - chceme bohatství na úkor druhých a chceme sami žít v dostatku ne v bídě. Toto je také rozhodnutí se zde tímto zamyšlením se nad sebou samým také rozhodnout - učinit život životem také i druhým a oni toto musí také správně chápat.

0 0
možnosti
PV

Jsem přesvědčený,že i z ryze ekonomického pohledu by se státu vyplatilo, kdyby u řady prací umožňujících manuální i strojní provedení (třeba výkopy, úklid komunikací, ....) byla dána přednost tradičnímu provedení 3C2L (3 ci.áni + 2 lopaty) před nejmodernější verzí Bobcatu či jiné mechanizace. Pokud započítáme i sociální dávky pro nezaměstnané bývalé zaměstnance, tak je to v součtu ekonomicky výhodnější, než na jedné straně formálně ušetřit za výkopové práce a na druhé několikanásobně větší částku vyplatit na sociálních dávkách lidem, kteří na lepší práci nedosáhnou a díky lacinější mechanizaci o manuální práci přijdou. Celý problém je v jediném - aby se někdo dokázal na problém podívat a řešit ho komplexně. To nemá nic společného s nějakou nucenou prací nebo umělým vytvářením umělých pracovních míst - tohle je prostě pro nás všechny i ekonomicky výhodnější.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik